Peperkoek

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

• Doe de suiker, de speculaaskruiden, de honing en het ei in een kom. • Giet er al roerend het lauwe water bij en klop het beslag tot er geen klonters meer inzitten. • Zeef de bloem en meng die onder het deeg. • Doe dit in een beboterde bakvorm en plaats voor 45 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C. Tips: • lauw water gebruiken om het beslag te maken • de zelfrijzende bloem zeven en als laatste toevoegen aan het deeg • eventueel de peperkoek afwerken met grove suikerkorrels

Peperkoek is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept