peperkoek

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eventueel oven voorverwarmen 190 graden. Smelt de boter, meng de bloem, de bastaardsuiker, de bakpoeder, het zout, de kruiden, de gesmolten boter, de melk door elkaar Tot een smeuïge massa. Meng de gember er doorheen. In een ingevette vorm doen. Bak voor 60 a 75 minuten op 160 graden. Gaarheid controleert met bijv. Een satéstokje. Beetje af laten koelen. Uit vorm halen (er blijft altijd een beetje plakken) en uit laten dampen. Terug in vorm doen en afdekken met aluminiumfolie zo blijft de peperkoek langer vers.

peperkoek is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept