Pepersaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui heel fijn, breng dan de azijn en witte wijn voorzichtig en zachtjes aan de kook. Wil nog wel eens spetteren. Doe de gesnipperde ui erbij en laat het eventjes zachtjes sudderen (10 minuten). En maak ondertussen een roux van de 200ml bouillon, de 25 gram bloem en de 25 gram boter: boter smelten, bouillon erbij en dat geheel met de bloem binden. Goed met een garde roeren. De peperkorrels goed pletten. Dit geheel mengen met de wijn, azijn en uien en maak het nu op smaak met de gebroken peperkorrels. Hoe meer peper, hoe heter. Dus proeven!

Pepersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept