Pepersteak op Franse wijze

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de steaks: Plet met een lepel de peperkorrels in een bordje. Strooi de gebroken peper over beide zijden van de steaks en druk deze goed aan. Verhit een klontje boter in een braadpan en bak de steaks langs beide zijde mooi bruin. Haal de steaks uit de pan en hou ze warm. Voor de saus: Giet het braadvet uit de pan en blus de braadfond met de cognac. Voeg daar de boter en de room bij, laat de room wat inkoken en breng op smaak met een beetje zout. Voor de salade: Was een ruime hoeveelheid gemengde sla. Snijd de sla eventueel klein. Laat de gemengde sla natuur of verrijk ze met een vinaigrette of met mayonaise. Tip: De steaks zijn zeer goed te combineren met frietjes, gebakken aardappeltjes of kroketjes.

Pepersteak op Franse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pepersteak met geitenkaas en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortel-spinaziestamppot met pepersteak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteak & stamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept