Perziken met armagnac

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de perziken uitlekken, maar bewaar het vocht. Giet de helft van de armagnac over de perziken en laat dit even intrekken. Smelt de boter in een flambeerpan en laat de suiker erin smelten. Voeg 6 eetlepels van het perzikennat uit het blik toe en breng alles aan de kook. Leg de perziken erin en laat deze heet worden. Bestrooi ze met de geschaafde amandelen. Verwarm de rest van de armagnac voor, steek deze aan en giet de drank al brandende over de perziken. Tip: Verhit en flambeer aan tafel op een brandend rechaud.

Perziken met armagnac is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Terrine van gevogeltelever, chutney met appel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept