Zoek
Perziken op jenever
0 min
Jerryke's Cuisine
-
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
1 l jenever van 28°C
1 kg perziken,ontpit, in niet te kleine blokjes gesneden en goed gewassen
100 g suiker
200 ml water (om te vredunnen ) om zo aan 20° te
Bereiding
Alles goed mengen en bewaren op een donker plaatsje Na twee maanden ,eventueel eens proeven,lang houdbaar.
Perziken op jenever is een recept van
Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade
10 min
Snack
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perziken met amaretti
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept