Perziken op rum

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De perziken tien tellen in heet water dompelen, ontvellen, ontpitten en in partjes snijden. 3 perzikpitten met notenkraker kraken. De kandij met het water aan de kook brengen en laten oplossen. Hierin de perzikschijfjes 2 minuten laten pocheren (dus niet koken). De schijfjes met een schuimspaan uit de pan halen. Boven de pan laten uitlekken en in een inmaakpot van 2 liter leggen. De kruidnagels en de gekraakte pitten toevoegen. Het suikerstroopje inkoken tot 4 dl, iets laten afkoelen en over de vruchten gieten. Het geheel laten afkoelen en de rum toevoegen. De pot sluiten en minstens 4 weken laten staan.

Perziken op rum is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept