Pestosaus 1:

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de parmezaanse kaas met de pijnboompitten en de knoflook in een keukenmachine. De basilicum toevoegen terwijl de machine draait tot er een grof, lichtgroene puree ontstaat. Nu de olijfolie druppelsgewijs toevoegen tot je een gladde puree hebt. Om pestosaus te maken voeg je aan 1/2 liter slagroom enkele eetlepels (naar smaak) van de pesto toe. Dit breng je eventjes aan de kook.

Pestosaus 1: is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept