Pestosaus 2:

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de basilicum in een vijzel en kneus met de stamper. Voeg de knoflook en pijnmboompitten toe en stamp weer. Voeg geleidelijk de tomaat en kaas toe en blijf stampen tot een egale pasta is verkregen. Schep deze in een kom en klop druppelsgewijs langzaam de olijfolie erdoor tot een gladde saus ontstaat. Bewaar de pesto in een afgesloten kom in de koelkast. Voor 4 1/2 dl pesto.

Pestosaus 2: is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept