Piedeeg

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de bloem en het zout in een kom. De boter in de bloem met mes en vork in stukjes snijden. Het water geleidelijk toevoegen en met een vork mengen. Het deeg tot een bal vormen met zo weinig mogelijk kneden, het op het met bloem bestoven aanrecht uitrollen en een 1/2 uur laten rusten. Deze hoeveelheid deeg is voldoende voor een deksel van een piedish of vuurvaste schotel voor 4 á 5 personen.

Piedeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Walnoot-stiltontaart
30 min-
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept
Groenteroostaart
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept

Walnoot-stiltontaart
30 min-
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept
Groenteroostaart
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept