Pili-Pili-Saus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en hak hem grof. Pel de ui en hak hem fijn. Was de peper en hak hem heel fijn. Meng de tomaten met de ui, de knoflook, de peper en de mierikswortel in een kommetje goed door elkaar. Bewaar het mengsel in de koelkast, in een goed sluitend gesteriliseerd potje. Serveer de saus bij allerlei gerechten van gegrild vlees tot sandwiches.

Pili-Pili-Saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tonijn en kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept