Pink-Ladycake met bosvruchten-gembersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een kleine cakevorm in en bestrooi die met wat bloem. Scheid het eiwit van het eigeel. Klop het eiwit tot een stevige massa en voeg daarna voorzichtig het eigeel toe. Voeg beetje bij beetje de suiker toe en doe er daarna voorzichtig de bloem bij. Roer dit alles tot een glad beslag. Schil de appels en snijd ze in blokjes. Voeg die aan het deeg toe en doe dit in de vorm. Bak de cake zo'n 15 minuten in een voorverwarmde oven (stand 6-7). Controleer met het puntje van een mes of de cake goed is; zo niet, laat hem dan nog iets langer in de oven staan. Doe intussen de bosvruchten, de stroop en het gemberpoeder in een pannetje en verwarm dit ongeveer 10 minuten op een zacht vuur. Serveer de cake met de saus.

Pink-Ladycake met bosvruchten-gembersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met gehakt en rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin & makkelijke perentaartjes
1 uur- Gebak
Bekijk recept