Breek de chocolade boven een kom in kleine stukjes. Nu gaan we het op een heel speciale manier verwarmen. Dit noemen we au-bain-marie. We stoppen het met kom en al in een pan met heet water. Zo voorkom je dat het gaat koken. Je laat het in deze kom smelten, terwijl je er met een garde in roert. Daarna haal je de kom uit de pan en laat de chocolade afkoelen, maar het moet nog wel vloeibaar blijven! Nu roer je met een spatel de slagroom, de amandelspijs en de pistaches door de gesmolten chocolade. Neem een vierkante vorm met zijkanten die ongeveer tien centimeter lang zijn en bekleed deze aan de binnenkant helemaal met plastic folie. Schep het chocolademengsel in de vorm en strijk het met de bolle kant van een lepel glad. Bestrooi de bovenkant met kokos, dek de vorm af met plastic folie en druk het geheel stevig aan. Laat het bonbonblok minstens een uurtje of twee, drie in de koelkast uitharden en snijd het daarna in repen van drie of vier centimeter breed. Verdeel de repen in gelijkmatige driehoekjes en stop erop wat jij lekker vindt. Denk erom: laat de bonbons niet te oud worden....