Pizza met tomaat en bocconcini

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 210°C.
- Roer tomaten, bocconcini, look en olie in een kom door elkaar, leg de jocaccia op een bakplaat, strijk de saus erover uit en bak 5 minuten.
- Uit de oven halen en beleggen met het mengsel van tomaat en bocconcinni, zout en peper naar smaak toevoegen.
- Bak 20 minuten of tot de jocaccia krokant is en de kaas gesmolten is.
- Bestrooien met oregano en rozemarijn, in parten snijden en meteen opdienen

Pizza met tomaat en bocconcini is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bocconcini
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta met bocconcini en basilicum
5 min
Bekijk recept
Bocconcini Tomatenspiesjes
10-20 min -
Bekijk recept
Bocconcini Met Knoflooktomaatjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept