Pladijs met garnaaltjes en broccolipuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de filets op met wat garnalen erin en stoom ze 6 tot 8 minuten Gebruik wat water uit de stomer (de visbouillon) en laat dat inkoken, samen met een stevige klont boter. Stoom of kook de broccoli gaar en spoel in koud water. Pureer warm op met boter Serveer de puree met de pladijsrolletjes en de saus. Overstrooi met peterselie en garnalen. Dit is een recept van Piet Huysentruyt

Pladijs met garnaaltjes en broccolipuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met broccolipuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Vissoep
Voorgerecht
Bekijk recept
Goujons van pladijs met tartaarsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs (schol) met bospaddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept