Pladijsfilets met witloof en krielaardappelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de bittere kern uit het witloof. Kruid ze met peper (en zout) en kook ze in +/- 20 minuten gaar. Laat goed uitlekken en houd ze warm; Kook de krielaardappeltjes +/- 15 minuten in gezouten water; Laat de visbouillon inkoken tot een derde van het volume. Voeg de room toe en laat al roerend nog een minuut doorkoken om de saus te laten indikken. Proef de saus en kruid ze eventueel bij met de kruiden. Roer de kappertjes door de saus; Kruid de pladijsfilets met peper en zout. Verhit de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de filets 3 minuten aan elke zijde; Verdeel de vis, het witloof en de aardappeltjes over voorverwarmde borden. Giet twee eetlepels saus over en naast de vis en versier met peterselie; Dien onmiddellijk op. Smakelijk!

Pladijsfilets met witloof en krielaardappelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenblokjes met champignons en dragon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisalade met gerookte kip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fishsticks van pladijsfilets
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijsfilets met kruidenmayo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijsfilets met hanenkammen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde pladijsfilets met snijbiet en garnalensaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept