Plattekaastaart met bosvruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deeg inprikken en blind bakken (bakpapier + droogerwten) gedurende 20 minuten op 190 à 200 graden Eierdooiers, suiker en vanillesuiker wit schuimig kloppen Plattekaas, maïzena en mix BBR flink doorroeren met mixer Eiwitten met mespuntje zout stijf kloppen, bloemsuiker toevoegen en opnieuw stijf kloppen Geklopt eiwit voorzichtig onder plattekaasmengsel roeren Blindgebakken deeg met laagje bosvruchten vullen, bestrooien met 2 elp suiker en daarboven plattekaasmengsel aanbrengen Bakken op 175 graden gedurende +/- 60 minuten Halverwege baktijd, taart uit oven halen en plattekaasmengsel lossnijden van deeg Na 5 minuten opnieuw in oven plaatsen en resterende baktijd laten lopen Versieren met bloemsuiker

Plattekaastaart met bosvruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Plattekaastaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
60 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met krieken en amandelstreusel
30 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met speculaas
25 min Nagerecht
Bekijk recept