Plattekaastaart met mandarijn

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatineblaadjes in koud water; Laat de mandarijntjes uitlekken. Houd er enkele opzij voor de afwerking; Los de uitgeknepen gelatine op in het warme water en roer goed onder de platte kaas; Voeg de mandarijntjes en wat gemberpoeder toe; Klop het eiwit stijf met wat suiker of zoetstof en spatel het onder de platte kaas; Zet 2 dresseerringen op een bordje en verdeel de platte kaas over de ringen; Ontvorm en werk af met partjes mandarijn.

Plattekaastaart met mandarijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijnensmoothie met gembersiroop
- 10 min-
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Plattekaastaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
60 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met krieken en amandelstreusel
30 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met speculaas
25 min Nagerecht
Bekijk recept