Plattekaastaart op z'n Brabants

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bereid het gistdeeg.
- Bekleed een ingevette springvorm met het deeg. Klop de plattekaas met de eierdooiers en de witte suiker luchtig. Klop het wit van de eieren met de poedersuiker en de vanillesuiker stijf en schep dit luchtig door de plattekaas.
- Vul het deeg in de springvorm hiermee en laat de taart in een op 190 gr. C voorverwarmde oven 45 minuten bakken.
- Laat de taart in de vorm afkoelen en verwijder de vorm.

Plattekaastaart op z'n Brabants is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenerwtensoep met bacon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde haring met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Plattekaastaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
60 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met krieken en amandelstreusel
30 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met speculaas
25 min Nagerecht
Bekijk recept