Witloof in hespenrolletjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat wat boter smelten in een kookpot en stoof de witloofstronken op een zacht vuurtje. Rol vervolgens de witloof in de ham en leg ze in een vuurvaste ovenschotel. Neem een steelpannetje om de béchamelsaus te maken. Smelt de boter en doe er de bloem bij. Voeg er de melk en de jus van het witloof bij. Neem de helft van de kaas en meng die onder de saus. Werk af met citroensap en nootmuskaat. Giet de saus over de hespenrolletjes. Werk af met de rest van de kaas. Zet de schotel ongeveer een half uurtje in een hete oven. Dien op met puree.

Witloof in hespenrolletjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Clafoutis van hespenrolletjes met prei
0 min
Bekijk recept

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept