Witloofhapje met surimi en mascarpone

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C, reinig het witloof en kook het beetgaar in een bodempje water. Verwarm de wijn op een laag vuurtje en smelt er het bouillonblokje in, voeg er de room en de mascarpone aan toe en roer stevig om, bind indien nodig met bindmiddel en schep er de surimi onder. Knijp het overtollige vocht uit de witloofstronken en rol ze elk in een plak gerookte zalm. Schik de rolletjes in een ovenschaal, overgiet met de saus en plaats 30à 40 minuten in de oven. Bestrooi met de kervel en dien op als voorgerecht.

Witloofhapje met surimi en mascarpone is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept