Witloofstamppot met gepocheerd ei

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in zout water en giet ze af. Gaar het witloof. Besprenkel het met citroensap en stoof het met boter en 1 dl gevogeltefond, peper en zout. Bak de uisnippers en de spekblokjes even aan in boter, voeg het witloof, de aardappelen en de eierdooiers toe. Strooi er peper, zout en muskaatnoot over. Meng de stamppot met een vork. Doe de azijn in een liter gezouten water en pocheer er de eieren ongeveer 2,5 minuten in. Presenteer de eieren op een schep witloofstamppot en versier met de peterselie, de witloofblaadjes en korstjes.

Witloofstamppot met gepocheerd ei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Witloofstamppot
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
kabeljauwhaasje met witloofstamppot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept