Witte chocolade mousse

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de chocolade Klop de eigelen op met 50gr suiker Klop de room niet te stijf Klop het eiwit met 50gr suiker Smelt de gelatine in een weinig water Doe eigeel bij de gesmolten chocolade en schep onder elkaar Doe dit mengsel bij de room en roer dit door de room (voorzichtig, of de room schift) Doe er de gelatine bij Schep het eiwit eronder en stort in een vorm (niet meer roeren) Na 2 uur in de koelkast kan u de mousse serveren of eventueel spuiten

Witte chocolade mousse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept