Witte vis met champignonsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Oven voorverwarmen op 180°C.
- Kleine ovenschaal waar deksel op kan invetten met wat boter of olie. In een steelpannetje de (onverdunde) soep opwarmen en melk, wijn/sherry, cayenne en mosterd er doorheen roeren. Als je nog wat champignons hebt liggen, kun je die ook nog toevoegen.
- Als de oven warm is de vis in de schaal leggen, soep/saus er overheen zodat- ie net onder staat. Deksel erop. Hoe lang de schotel in de oven moet hangt af van de hoeveelheid en de soort vis. 125 gram scholfilet deed er twintig minuten over, maar een stuk kabeljauw of koolvis zal wel wat langer duren. Even kijken op het pak (en als je vers kocht: even vragen in de winkel/op de markt).
- Lekker met wat je maar wilt: aardappels, rijst, friet of stokbrood. Alleen pasta lijkt me geen goede combinatie.

Witte vis met champignonsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept