Koud soepje van jonge spinazie en pijnboompitten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de kippenbouillon op het vuur, kook er de gespoelde spinaziebladeren in, samen met de muskaatnoot en 2 el pijnboompitten. Mix de soep met een staafmixer en breng ze op smaak met peper en zout. Werk de soep af met wat pijnboompitten.

Koud soepje van jonge spinazie en pijnboompitten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept