Koude Grand Marnier/souffle

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

eierdooiers,suiker vanilliessence grand marnier sinssappelschil plus sap au bain marie in bijna kokend water met een mixer kloppen tot het mengsle dik wordt. Water in een schaaltje doen en met gelatine bestrooien.Schaaltje in warm water zetten,roeren tot de gelatine is opgelost. Door het eiermengsel roeren en in het ijswater laten afkoelen tot het mengsel vast wordt af en toe roeren In een vetvrije kom de eiwitten stijfslaan tot zich kleine piekjes vormen.Door de eiermengsle scheppen.Mengsel in de souffleschaal schenken.Enkele uren in de koelkast laten opstijven Voor het serveren de folie voorzichtig verwijderen en de souffle met slagroom,geroosterde amandelen versieren. Lijkt moeilijk, valt mee en is erg lekker Maar niet geschikt voor kinderen

Koude Grand Marnier/souffle is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Souffle met kip en truffelbrie
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soufflé-omelet met appelen en peren
Nagerecht
Bekijk recept
soufflé met Gruyère
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige soufflé
45 min-
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept