Koolvis met asperges

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de asperges in kokend gezouten water beetgaar en houd ze warm.
- Stoom de koolvisfilets gaar (10 tot 12 minuten) in een stoommandje boven kokend water of in een afgedekte schotel in de oven op 200°C.
- Fruit de sjalotjes even aan in boter, voeg de porto en limoensap toe en laat tot de helft inkoken, voeg de room toe laat even inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met peper, zout en fijngesneden koriander.
- Schik de asperges op het bord, leg de koolvisfilet erop en lepel de saus er langs. Versier met limoenschijfjes en enkele in stukjes gesneden asperges.

Koolvis met asperges is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept