Koolvis met Belgische harde kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De spinazie koken, mixen en kruiden. Het water en de wijn aan de kook brengen met de peperbolletjes, de laurier en enkele schijven citroen. Daarin de vis ongeveer 10 minuten laten pocheren. Daarna goed laten uitlekken en op de spinazie schikken in een vuurvaste schotel. Het pocheervocht zeven. Een blonde roux maken met de boter en de bloem en er de helft van het pocheervocht bijvoegen. Daarna de geraspte kaas toevoegen. De saus over de filets gieten, bestrooien met paneermeel en besprenkelen met een beetje gesmolten boter. Gedurende 15 minuten laten gratineren in de oven. Serveren met aardappelpuree of gepersileerde aardappeltjes. Gepersileerde aardappelen Gepersileerde aardappelen zijn gekookte aardappelen die rijkelijk bestrooid zijn met gehakte peterselie.

Koolvis met Belgische harde kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept