Koolvisfilet met witte wijnsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de filets met peper en zout. Beboter een ovenvaste schaal en leg er de vis in. Voor de witte wijnsaus laat je 3 dl witte wijn inkoken tot ongeveer de helft. De alcohol vervliegt, maar de wijnsmaak wordt sterker. Doe er 3 dl visbouillon en wat zout en peper bij. De saus dikken kan je met roux, een mengeling van boter en bloem waarbij 30 gram van elk ruimschoots moet volstaan. Nappeer de saus over de vis en strooi er wat kaas en paneermeel over. Na een tiental minuten in een op 220°C voorverwarmde oven is de schotel klaar!

Koolvisfilet met witte wijnsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viswraps met ijsbergsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept