Koreaanse gegrilde filetlapjes in sla

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Roer in een kom de olie, citroensap, honing, sojasaus,sambal, djinten en peper tot een marinade.
- Schep het vlees door de marinade en laat het vlees afgedekt 1 uur in de koelkast staan.
- Neem het vlees ca. 15 minuten voor gebruik uit de koelkast, zodat het op temperatuur kan komen.
- Snijd de komkommer en lente-uitjes in kleine stukjes en meng door elkaar. Was de slabladen en dep droog.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
- Rooster het vlees aan beide zijden goudbruin en gaar in ca. 10 minuten. Breng de varkensfiletlapjes op smaak met zout.
- Schep wat rijst, komkommersalsa in een slablad. Leg een filetlapje erop en rol op.

Koreaanse gegrilde filetlapjes in sla is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Koreaanse slawraps met rundvlees
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Koreaanse bibimbap
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koreaans Gegrild Entrecotevlees (bulkoki)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dak Busut Jim (Koreaanse Kip Met Lente-ui)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept