Koolsoep op de wijze van Passendale

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kool schoonmaken en de mooiste bladeren apart houden. Deze gedurende 10 minuten laten blancheren in kokend gezouten water. Het brood roosteren. In een vuurvaste vorm achtereenvolgens sneetjes brood, koolbladeren en hamblokjes schikken. Overgieten met kippenbouillon en bedekken met de plakjes Passendale Classic kaas. Gedurende 10 minuten gratineren in een op 200°C voorverwarmde oven. Meteen serveren.

Koolsoep op de wijze van Passendale is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque Passendale
5 min
Bekijk recept
MINI BOUCHEES MET PASSENDALE KAAS
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini bouchées met Passendale-kaas
20 min
Bekijk recept

Goedgevulde koolsoep met pecorinobrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse brood- en koolsoep
55 min-
Bekijk recept
Koolsoep met varkensreepjes
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolsoep met gerookte kip en chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept