Konijn met rode wijnsaus

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het spek in reepjes en bak het apart in boter. Bak het konijn in de resterende boter in een kookpot, kruid met peper en zout, voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de spekreepjes, de champignons, de sjalotjes en tomatenpuree toe. Giet de rode wijn en bouillon erbij, roer om en laat 40 minuten zachtjes sudderen. Schik de stukken konijn op een warme schotel, laat de saus even inkoken, lepel de saus over het konijn en bestrooi met gehakte peterselie. Serveer met aardappelen.

Konijn met rode wijnsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept