Konijnenpaté met witloof

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof het witloof gaar in een nootje boter, kruid met peper, zout en nootmuskaat en laat uitlekken. Snijd de konijnenlevertjes fijn en het vlees in reepjes. Kruid, meng met het gehakt en kneed goed door. De oven voorverhitten op 175 °C. Vul de pasteipot met een laagje vleesmengsel en schik daarop het witloof. Herhaal tot alles opgebruikt is, het bovenste laagje moet vlees zijn. Zet de pasteipot in een schaal met heet water en zet ze zo in bain-marie gedurende 1 uur in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen. Los gelatinepoeder op in kokend water met wijn. Giet over de pastei en versier met peperkorrels en laurierblad. Snijd de paté in plakjes en serveer met brood of een slaatje.

Konijnenpaté met witloof is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept