Konijn met jeneverbessen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210°. Snij de sneetjes spek in stukjes. Plaats de stukken konijn in een beboterde ovenschotel en kruid met zout en peper. Plaats de kruiden, de look, de jeneverbessen en het spek tussen de stukken konijn en overgiet met het bier en de gezeefde tomaten. Laat 1 uur bakken in de oven terwijl je de stukken konijn om de tien minuten draait. Dien deze schotel op met rijst of met pasta. Tip : Je kan het bier vervangen door vleesbouillon.

Konijn met jeneverbessen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept