Konijn met mosterd

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de stukken konijn met peper en zout en bak ze mooi goudbruin op het vuur. Bestrooi met de gehakte ajuin en bevochtig met het abdijbier of de Rodenbach. Laat het vlees gedurende een dertigtal minuten gaarstoven. Roer de room er doorheen met een paar eetlepels mosterd en laat goed inkoken. Serveer met krokant gebakken broodkorstjes en in boter aangefruite champignons en amandelkroketjes.

Konijn met mosterd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept