Konijn met mosterd

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper een halve ajuin Kuis de champignons en snij deze in plakjes De stukken konijn met peper en zout kruiden en mooi goudbruin afbakken aan de buitenkant. Doe de gehakte ajuin erbij en het flesje bruin bier en laat het geheel onder deksel gedurende een 20 tal minuutjes gaar stoven. Haal de stukken vlees uit de ketel en giet bij het overgebleven vocht de room toe en de eetlepel mosterd. Laat het geheel even inkoken tot je een mooie gebonden massa krijgt. Gebruik eventueel een beetje maïzena om de saus dikker te maken. Voeg de champignons en de stukken vlees toe. Doe aardappeltjes goudbruin bakken in de oven …en vervolgens alles serveren op een bord met een beetje gehakte peterselie.

Konijn met mosterd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept