Konijn met mosterd en bier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

(1 u 10 min. de dag vooraf, ± 15 min. opwarmen) Snij de uien in ringen. Snij de korsten van het brood en strijk in met 1 eetl. mosterd. Bak het konijn en de konijnenlever langs alle kanten bruin in een hoge kookpan en kruid met peper en zout. Haal het konijn en de konijnenlever uit de pan en bak er de ajuin in. Hou de konijnenlever apart. Smeer het konijn in met mosterd en leg het terug in de kookpan. Voeg de tijm, de blaadjes laurier en de kruidnagels toe en leg het sneetje brood bovenop het konijn. Mix de gebakken lever samen met de Floreffe en voeg toe aan het konijn. Laat gedurende ± 1 u afgedekt gaar sudderen op een zacht vuurtje. Als u te weinig vocht heeft, voeg nog 2 dl water toe. (De dag zelf) Warm het konijn gedurende ± 15 min. op. Roer de boterham goed door de saus tot hij helemaal opgelost is (dat dikt de saus in). Plaats een stuk konijn op een bord. Schep er wat saus over en serveer met aardappelpuree.

Konijn met mosterd en bier is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept