KOEKJESGATEAU

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de boterroom (recept zie hieronder) Giet de melk in een diep bord en roer er de vanillesuiker of likeur onder Week drie of vier koekjes in de melk en schik ze naast elkaar op een langwerpige schotel Bestrijk de koekjes met boterroom Beleg opnieuw met een laagje geweekte koekjes en bestrijk ze met boterroom Werk zo verder tot de koekjes opgebruikt zijn Bestrijk dan ook de zijkanten en de bovenkant met boterroom Bestrooi met fijngewreven koekjes of met chocoladekorrels Versier eventueel nog met gespoten boterroom Recept voor boterroom: 250 g vetstof (boter dus) 250 g bloemsuiker extract naar keuze (koffie of rum of kirsch of.....) roer de vetstof tot room met een houten lepel voeg er stilaan de fijne bloemsuiker bij en roer alles er onder, totdat de massa stijf en wit is voeg er extract naar keuze aan toe Smakelijk !

KOEKJESGATEAU is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker