Koffiechocolade-ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat het ijs in +/- 15 min. in de koelkast iets zachter worden.
- Klop intussen de slagroom dik en lobbig en klop de instant koffie erdoor.
- Spatel het koffiemengsel luchtig door het zachte ijs zodat er strepen ontstaan en laat het in de diepvries in +/- 1 uur bevriezen.
- Doe vlak voor het serveren de chocolade in een steelpannetje en zet dit in een iets grotere pan met kokend water (au bain marie). Laat de chocolade al roerende smelten.
- Schep mooie bolletjes van het ijs op de bordjes en lepel de gesmolten chocolade erover.
- Garneer met de koekjes en serveer direct.

Koffiechocolade-ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Koffiechocolade-ijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade Letter
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept