Knolseldersoep

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reinig en spoel de groenten. Snijd 1/4 van de knolselder en 2 wortelen in kleine teerlingen. Laat ze gaar koken in een weinig water. Snijd de overige groenten en de ui in grove stukken. Laat de boter smelten en voeg er de grof gesneden groenten bij. Laat eventjes stoven. Voeg kruiden en bouillon bij en werk verder af als een doorgestoken soep. Spoel de champignons in ruim water waar wat citroensap of azijn aan toegevoegd werd. Verdeel de champignons in schijfjes. Laat de boter smelten. Breng er de champignons in, laat stilaan gaar stoven. Kruid met peperen zout. Voeg de gare groenten en de champignons bij de doorgestoken soep . Breng op smaak en laat nog eventjes doorkoken. Voor het opdienen afwerken met melk en gehakte peterselie.

Knolseldersoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van knolselder en rode biet, boterham met gerookte forel
Bekijk recept
Knolseldersoep met oesters
Bekijk recept
Knolseldersoep met peer en toast
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolseldersoep met gerookt spek
30 min
Bekijk recept

Soep van knolselder en rode biet, boterham met gerookte forel
Bekijk recept
Knolseldersoep met oesters
Bekijk recept
Knolseldersoep met peer en toast
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolseldersoep met gerookt spek
30 min
Bekijk recept