Kiwidessert met krokantjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 200? C.
- Laat de boter smelten en meng de pastis eronder en bestrijk hiermee de vellen filodeeg, snij ze dan in lange slingers en leg ze in krullen op het bakpapier. Laat de krullen in het midden van de oven in 5 min. krokant worden.
- Meng de yoghurt met de vanillesuiker en de kristalsuiker.
- Schil de kiwi's, pureer ze en spatel ze door de yoghurt, laat goed koelen.
- Vul 4 mooie glazen met dit mengsel, versier met de krokante krullen, bestuif met de poedersuiker en dien op.

Kiwidessert met krokantjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krokantjes met zwarte pens
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met pruimen van Steven Fontein
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokantjes van twee kazen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept