Klassiek bereide goulash

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de olijfolie op, laat de uienringen erin fruiten en kruid met de zoete paprikapoeder. Laat vervolgens het vlees bruinen, snijd de rode en groene paprikaringen in twee en voeg ze bij het geheel. Giet er ook ten minste twee glazen water bij. Kruid bij met peper en zout en laat 40 tot 45 minuten stoven. Snijd de wortels in schijfjes, de aardappeltjes in twee en de pastinaak in blokjes van ongeveer 1 cm. Voeg dat alles, samen met de gepelde tomaten, bij het vlees en laat 10 minuten meestoven. Bind het geheel met de koude roux tot het de gewenste dikte heeft.

Klassiek bereide goulash is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gerookte kip met sperziebonen en geitenkaas met aslaagje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie's sorbet ijs
Bekijk recept