Kleine cakes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de vetstof in een mengkom en roer dit romig samen met de eierdooier. Voeg hierbij de witte kaas, het citroensap, de vanille-essence en de geraspte citroenschil. Roer er de gezeefde bloem onder. (eventueel een beetje melk erbij, indien te droog.) Klop het eiwit stijf en meng dit onder het deeg, laatst het vloeibaar zoetmiddel. Vul 5 papieren cakevormpjes. Bak ze op 160°C, ± 15 minuten. 125 cal. per stuk

Kleine cakes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse cakejes
Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept