Kleine flans met zwarte truffel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Meng de eieren, voeg de room toe, de witte truffelcreme, een half potje carpaccio van zwarte truffel, zout, de parmesan en wat vers gemalen peper.
- Verdeel dit mengsel in vuurvaste potjes (pyrex of flexipan) en plaats ze in een voorverwarmde oven (180°C) gedurende +/- 30 min. Wanneer de flans gebakken zijn (zodra het centrum van de flans niet meer liquide is) haalt u ze uit de oven.
- Haal ze uit hun vorm door ze omgekeerd op een bord te plaatsen.
- Versier het bord met wat raketsla in een vinaigrette met truffelolie en werk elke flan af met de rest van de carpaccio.
- Serveer onmiddellijk. TIP : - U kunt in elk potje (voor het bakken) wat fijngesneden blokjes parmaham toevoegen

Kleine flans met zwarte truffel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept