Kipschnitzel met amandelkorstje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem het vlees 10 minuten voor de bereiding uit de koelkast. Klop het ei los in een diep bord. Maak een mengsel van de zout, peper en de amandelen. Haal het kalfsvlees door het ei en dan door het amandelmengsel. Druk dit even goed aan. Verwarm de boter met de olie in de pan. Bak het vlees aan beide zijden goudbruin en gaar. Serveer op warme borden met de citroen. Garneer met de peterselie. Lekker met gebakken aardappelkroketjes uit de oven en gekookte spinazie met partjes ei.

Kipschnitzel met amandelkorstje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met amandelkorstje en bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met amandelkorstje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonettes met amandelkorstje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis met amandelkorstje en saffraansaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel en bloemkool met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mango en krokante kip
Bekijk recept