Kook het water met het bouillonblokje. Leg er de kipfilets in,laat weer tot het kookpunt komen en 10 minuten laten trekken van het vuur af. Reinig de paprika's,het pepertje en de prei. Snij deze in fijne reepjes. Verhit de olie in een grote braadpan en stoof de groentjes met het paprikapoeder en pers er het teentje knoflook in. Borstel de champignons,snij ze in vieren en stoof ze mee. Voeg de tomatenpuree toe met de oregano. Blussen met de verkregen kippenbouillon en 10 mn laten sudderen. Versnij de filets in blokjes en voeg deze 5 minuutjes voor het opdienen erbij. Serveren in een grote platte schotel en bestrooien met de gehakte bieslook. tip 1: Als je zoals alle sudderpotjes de goulash de dag vooraf maakt,hoef je geen peper en zout meer toe te voegen,omdat de smaken al meer dan genoeg tot uiting komen. tip 2: Een scheutje limoensap geeft een extra fris accent