Kippebouten in speksaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kippebouten afspoelen, droogdeppen. Inwrijven met peper en zout, en door de bloem en het ei halen, Het paneermeel vermengen met de geraspte citroen en de citroenmellsse, en de kippebouten hiermee paneren. Ongeveer 10 minuten frituren in de hete olie. De boter verhitten in een koekepan en hierin het fijngesneden spek uitbakken, De ui fijnsnipperen en glazig fruiten in het spekvet. Blussen met de rode wijn. De braadsaus toevoegen en op smaak brengen met tijm, suiker, peper en zout. De kippebouten opdienen met de saus, Serveren met aardappelen

Kippebouten in speksaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met walnoten-speksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met romige kaas-speksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwaardvissteak Met Romige Speksaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruine Bonen Met Speksaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippebouten met champignons en madeirasaus
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten Voor Op Bbq
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Gestoofde Kippebouten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippebouten Met Gemengde Groenten
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept