Kippenbilletjes in pittige kokossaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kippenbillen bestrooien met peper, zout en gemberpoeder en voorbakken in de oven tot ze goudgeel en krokant zijn. Voor de saus: ui glazig stoven in olie. Look, zout en chilipepertje toevoegen en eventjes laten meestoven. Gepelde, gehakte tomaten toevoegen en meestoven. Kokosmelk en citroensap toevoegen en goed roeren. Op smaak brengen met kippenbouillonpasta en alles gaar laten worden. Kippenbillen toevoegen en 10 tot 15 min. in de saus stoven. Serveren met wilde rijst of brood. Smakelijk!

Kippenbilletjes in pittige kokossaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Japanse kippenbilletjes
0 min
Bekijk recept
Kruidige kippensoep met kokosmelk en kiwi
40 min Voorgerecht
Bekijk recept