Kipfiletreepjes op Ardense wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol elk kippenreepje in een half sneetje gerookt spek. Snijd de kaas in dunne plakjes. Hak de uien fijn en fruit ze in de boter. Wanneer ze glazig worden, de room, mosterd en kaas toevoegen. Laat zachtjes pruttelen onder voortdurend roeren zodat de kaas homogeen smelt. Zet opzij. Bak de kippenreepjes (7 à 8 minuten) in wat boter en draai ze geregeld om. Warm de saus op en giet ze over de kip. Dien op met gebakken aardappeltjes en een groene groente. Gemakkelijk te maken, voor 4 personen, klaar in 40 minuten.

Kipfiletreepjes op Ardense wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept