Kippevleugeltjes in honing-gembersaus

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de kippenvleugeltjes in een grote kom. Meng alle ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en schenk deze over de kippenvleugeltjes. Dek de kom goed af en zet hem een nacht in de koelkast of marineer tenminste 3 uur. Draai de vleugeltjes tijdens het marineren af en toe om. Haal het vlees uit de marinade, maar bewaar deze. Schik de kippenvleugeltjes op een licht ingevet barbecuerooster boven gloeiende kool, rooster ze 10 minuten al draaiend op de barbecue en bestrijk ze steeds met de marinade. Schuif ze dan naar de zijkanten van het rooster en laat ze nog 10 minuten roosteren. Blijf ze met de marinade bestrijken.

Kippevleugeltjes in honing-gembersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken Gevulde Kippevleugeltjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kippevleugeltjes met aardappelen
Bekijk recept
Kippevleugeltjes met honingsaus
0 min
Bekijk recept
Paprikasoep
0 min
Bekijk recept